Evenement-organisatieBij veel evenementen is het noodzakelijk of verplicht om EHBO ondersteuning te hebben. EHBO vereniging Havelte beschikt over een evenemententeam dat bestaat uit ongeveer 30 personen. Ons team is uitgerust met alle noodzakelijke middelen voor eerste ondersteuning.

Graag willen wij u of uw organisatie van dienst zijn om de gewenste EHBO ondersteuning te bieden. Dit doen wij tegen zeer redelijke prijzen.

Heeft u interesse dan is mevr. E. de Vreugd altijd bereid om uitleg en toelichting te geven.
evenementenehbohavelte@gmail.com

Operationele Inzet

Om te zorgen dat tijdens de evenementen onze inzet zo optimaal mogelijk is, is het van belang voor uw organisatie aandacht te besteden aan de volgende punten:

  • De ehbo’ers dienen op een goed toegankelijk en overzichtelijke plaats te worden gevestigd.
  • Voor de behandeling van eventuele kwetsuren dienen de ehbo’ers te kunnen beschikken over een rustige, (overdekte) behandelplaats.
  • Het terrein of ruimte waar het evenement wordt gehouden dient goed bereikbaar te zijn voor hulpverleningsvoertuigen.
  • Voor vervoer van lichte kwetsuren ter beoordeling aan de EHBO naar huisarts of ziekenhuis, dient een auto met bestuurder aanwezig te zijn
  • Wij verzoeken uw organisatie zorg te dragen voor de verzorging van de dienstdoende ehbo’ers

Evenementen

--> Foto's van evenementen zijn te vinden op de facebookpagina van de EHBO Havelte 

Register to read more...

Aanvragen EHBO'ers

AANVRAAG HULPVERLENING BIJ EVENEMENTEN

Jaarlijks ontvangen wij vele aanvragen voor hulpverlening. Wij verzoeken u daarom op tijd contact met ons op te nemen.

De aanvraag dient uiterlijk 6 weken van te voren bij ons binnen te zijn via het bijgevoegde aanvraagformulier. Of zie hiervoor het formulier op onze website.

Nadat wij het formulier hebben ontvangen nemen wij contact met u op om af te spreken wanneer u bericht van ons krijgt, of wij onze EHBO’ers kunnen inzetten. Vaak staat de datum van een evenement al vroeg vast maar wordt er vergeten om de EHBO te regelen.

Wij zijn afhankelijk van onze vrijwilligers en er gaat wel wat tijd overheen voordat we iedereen benaderd hebben. Geef daarom onze vrijwilligers de tijd om een evenement in te plannen in hun agenda.

Wij hebben al een aantal jaren ervaring met evenementen. Al onze EHBO’ers zijn volledig opgeleid. De vrijwilligers zijn herkenbaar gekleed en voorzien van de benodigde materialen.

Register to read more...

Page 1 of 2

Social Media